Vermuth Swing

14 abril, 2018
joan

vermuth swing a la plaça Sant Joan

Com ja es tradicional aquest diumenge 15 a les 12:30h al Marraco de la plaça Sant Joan, gaudirem del vermuth a ritme de swing , tot esperant la primavera..

Divendres On Swing

19 octubre, 2017
joan

bolero

Aquest divendres 20 d’octubre, com cada divencres, sessió Lindy Hop a la discoteca Bolero a partir de les 23 h… Una excel.lent manera d’acabar la setmana laboral… pels que puguin i els que vulguin, es clar!!!

Excursió a Manresa

19 octubre, 2017
joan

manresa

El proper 4 de novembre ALLSWING organitza una excursió en autocar a la Castanyada Swing Jam de Manresa. La sortida serà a les 18 h. de Dr. Fleming (alçada Camp d’Esports) i tornada de matinada. L’autocar és gratuit per a tots els socis d’ALLSWING i les inscripcions estan limitades a 40 places, aixi doncs no us encanteu si voleu anar-hi! Per incriure’s només cal omplir el següent formulari fent clic AQUI.

El preu del sopar i la festa serà aproximadament de 20 € que s’abonaran directament en arribar al lloc. Si queden places disponibles, la setmana anterior a la sortida s’obriran les inscripcions a tothom. El preu per a no socis des de Lleida serà de 15 € i des de Tàrrega/Cervera 10 €.

ALLSWING es reserva el dret de cancel.lar o ampliar el nombre de places disponibles en funció de les necessitats i/o disponibilitat.

Lo Cargolet Blues

5 octubre, 2017
joan

cartell blues 3

Diumenge 8 d’octubre, a partir de les 12, a la terrassa del restaurant del Sicoris Club, JAM Lindy Hop amb l’actuació de BLUE SHAKERS!

I, a la tarda a partir de les 17 h. Classe Oberta de Blues i Conceert/ball amb el grup THE CHAIN SMOKERS

No et perdis l’ocasió de provar el blues en la seva vessant bailonga! Pot passar que mosseguis aquesta poma i et quedis enganxat per sempre amb el seu batec musical i la seva sensualitat…

Divendres On Swing

5 octubre, 2017
joan

bolero

A partir d’aquest mes d’octubre, iniciant temporada d’hivern, CANVIEM la JAM intersetmanal de dijous a DIVENDRES a partir de les 23 h… per agafar empenta pel cap de setmana!!!

FLOWER POWER SWING!

23 marzo, 2015
joan

flower power

Diumenge, 26 d’abril, festa FLOWER POWER SWING!

Preparem l’arribada de maig, el mes de les flors, amb una nova festa Vermouth & Swing al Bar GILDA a partir de les 12 h. Música swing, anys 70 i moltes, moltes flors, per aconseguir una jornada inoblidable de ball i color. No deixeu que us ho expliquin!!!

flower power

Cargols & Swing

5 marzo, 2015
joan

cargolswing

CARGOLS & SWING (Festa Primavera) DISSABTE, 21-3-15
Despedim l’hivern, i sobretot, donem la benvinguda a la primavera amb una festa preparada i organitzada per a tots els balladors de Lindy Hop lleidatans. A dos minuts de Lleida, en plena horta gaudirem d’un esplèndid menú lleidatà, amb molta diversió i música swing a dojo!

cargolswing